torsdag den 24. november 2016

MorgenTV, shopping og æbleskivedebut

Jeg vågnede før en eller anden fik sko på idag - men det er så også det eneste virkelig trælse element i en ellers helt igennem fantastisk dag. Nå, jo. Jeg opdagede, at mit dankort nok ser ret meget frem til den første. Men så er det jo heldig, at der allerede går løn ind i morgen.

Tilbage til idag. Efter en tidlig morgen og en tidlig aflevering af begge piger i skolen (de møder ukristeligt tidligt alle torsdage - hvilket er ret fint når man har et arbejde. Og ret irriterende når man mest har lyst til at have lange langsomme morgener sammen) fik jeg tid til at lave ingenting en times tid. Den blev straks udnyttet til at se Bones - elsker de gamle afsnit. Og så kom min veninde kørende fra de nordlige forstæder. Det var simpelthen den smukkeste dag med høj sol - så vi valgte at gå til byen og brugte hele dagen på at shoppe (om ikke andet i vindues-versionen), tømme søstrene grene, se på julebordene i Royal Copenhagen (som altså har været pæne tidligere år) og spise frokost. Vi har kendt hinanden i 10 år - men det virker som altid. De ti år har været nogen af de mest begivenhedsrige i vores begges liv Både på godt og ondt. Det er helt specielt at dele hele livet med en. Idag var det kun godt.
Med fedtet hår og mavedeller - og glæde

Det eneste bord, som rent faktisk indbød til julefest. Men det så fanme også flot ud.

Og for at det ikke skulle være løgn fik jeg en rabatkode med posten til fotosjov.dk - så jeg kunne få bestilt en mappe med telefon- og instagrambilleder helt tilbage til 2011, hvor jeg begyndte at tage billeder med min telefon. Det blev en tyk og dyr mappe - lige indtil jeg tastede koden og fik 50%. Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Jeg burde også lave en mappe for de sidste mange ferier vi har været på. Men det vil kræve at jeg finder en ekstern harddisk frem. Et kabel. Og at jeg ikke var træt af at lave fotomapper allerede. Så det må blive næste gang jeg falder over et godt tilbud. Men hurraaaa for en fest at se billeder fra 5 år igennem. Nu glæder jeg mig bare til den kommer.

Dagen idag blev også den første dag i årets æbleskive-sæson. Jeg snød og købte en pose. Hvilket jeg faktisk ret sjældent gør, da jeg, underligt nok, elsker at lave æblseskiver. Modsat pandekager, som jeg synes er frygtelig kedsommelige at bage, så er de lige omvendt med æbleskiver. Men Irmas smagte ok.

Og det fedeste er, at i morgen tegner lige så fantastisk. Jeg er sgu ret heldig.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg er skide heldig. Jeg ved det godt. Og jeg husker (for det meste) at værdsætte det-

   Slet
 2. Sikke en dejlig dag du har haft med veninde og solskin. Jeg har også haft en dejlig dag - uden veninde, men med solskin. Xtra fedt at din morgendag tegner at blive lige så fantastisk! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en vildt god dage - og dagen efter lige så dejligt. På udstilling på Arkne - kan klart anbefales.

   Slet