tirsdag den 1. november 2016

Jeg tænker på #3

- at jeg ikke helt kan finde ud af om jeg elsker eller hader den her (nye - tøhø) Halloween-tradition. Eller som kritikeren ville sige 'Halloween-hysteri'. Altså på den ene side synes ungerne, at det er en fest. Og de har scoret så meget slik, at jeg er sikker på, at der falder lidt af til moderen. Men på den anden side så forstår jeg det altså ikke. Og slet ikke på en hverdag. Og det er bare alt for meget. På en eller anden ekstrem kommerciel måde (#spelt). Jeg tror jeg spiser en af left-over lakridserne og lader den ligge - indtil næste år.

- at jeg simpelthen har cyklet over 20 km idag. Og jeg var så skide heldig, at vejret holdt tørt. hvilket var heldigt, da jeg helst ikke skulle se alt for druknet ud til det møde, jeg skulle til.

- om familien opdager, at jeg spiser de sidste chokolate-nutella-cookies de bagte i weekenden. Som nu ligger i en dåse i skabet. Og jeg behøver ikke engang rejse mig for at nå det!

- om vi nu har bekæmpet alle rotterne i gården. Der skulle efter sigende være én tilbage - som så igår fik et gok i nødden af en kommune-mand klædt i skrigende gult.

- at tiden simpelthen går så sindsygt hurtigt lige nu. Det er en kliche - det ved jeg godt. Men der er altså tidspunkter, hvor tiden flyver hurtigere end andre gange. Og lige nu er der fart på som østerbromødre til molo-lagersalg.

Muligvis har jeg et anstrengt forhold til Halloween - men hende her. Hun er sgu sød.


4 kommentarer:

  1. Ha ha ha østrebromødre til et molo-lagersalg ha ha ha:o) Jeg elsker Halloween især når vi laver en slik-som-mor-kun-kan-li' bunke efter endt skræmmetur af naboer:) Skønt billede:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også det (eneste) formildende - det slik, der falder af. Og her spiser jeg lakridserne, da min ældste ikke kan lide dem.

      Slet