torsdag den 17. november 2016

You never know how close you are...

Her er lidt stille. Men jeg har nu holdt vejret i hele 6 dage - og så kan man ikke sige ret meget. Ensige tænke en lige tanke.

Men idag skete. Fristen udløb for de nye ejere - og det betyder at en kæmpe sten (faktisk ret mange røde mursten ovenpå hinanden) er faldet fra vores skuldre herhjemme. Vi har solgt huset i Sønderborg. Mit drømmehus. Som vi elskede (og stadig savner) - som lagde rammen om vores familie i nogle skønne år i Sønderborg. Huset hvor vi begge fejrede 30-års fødselsdag med kæmpe havefester. Huset hvor vi fik Caroline. Og huset fra mine barndomsdrømme. Huset med den smukke hvide trappe. Huset med den skønneste terrasse. Og fremfor alt huset med den dejligste stemning.

Men også huset, som efter finanskrisen pludselige opståen, blev en (tung og dyr) klods om benene, da vi besluttede at vende tilbage til familien og livet i København. Som blev årsagen til en af de helt dybe bekymringsrynker midt i panden. Som var skyld i utallige søvnløse nætter. Men som også har bragt os 4 i familien helt tæt sammen. Og vist os (og verden), at vi kan ikke sådan lige slåes ud. At vi nok skal klare det hele. Bare vent.Nu vil jeg fejre Margrethes 10 års fødselsdag endnu engang i weekenden. Den 10 års fødselsdag som i mange år stod som en skæringslinje i min hjerne 'hvis bare vi har solgt inden hun bliver 10' - det var mantraet. Helt uden nogen logisk baggrund. Bare en eller anden rund skæringsdato - et håb - i fremtiden. Nu er fremtiden her. Og nu lykkedes det sørme. 7 dage før hendes fødselsdag blve underskriften sat. Og idag er den ikke til at tage tilbage.

Det skønneste sted i hele Sydjylland... Som nu skal glæde en anden familie.

14 kommentarer:

 1. Tillykke med salget og tillykke med M. Dobbelt fejring er ikke helt skidt. Det samme med de sten, der faldt væk. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

   Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

   NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

   Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
   • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
   • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
   • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
   • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
   • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
   • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
   • Ingen skjulte gebyrer

   Hvordan man ansøger:
   Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
   Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

   Slet
 2. Tillykke med det hele! Huset er enormt smukt og jeg er sikker på, det vil komme til at glæde en anden familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Et helt usædvanlig dejligt hus.

   Slet
 3. Kæmpe stort tillykke med salget! Hvor er det godt for jer, at det er faldet på plads. Det ser virkelig fint ud, og det er da mærkeligt at det skulle tage så lang tid at få solgt. Men ja, boligmarkedet i Sønderborg er måske ikke det med mest fart på.

  Tillykke også med din store pige. 10 år er alligvel ret sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og tak. Det var så skønt at sælge. Og endnu mere skønt at fejre ti år...

   Slet
 4. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet
 5. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

  SvarSlet
 6. Har du brug for et lån, hvis det gælder nu.

  Vi tilbyder lån og finansielle ydelser af enhver art. Vores lån meget fra virksomheder til personlige lån eller lange eller korte løbetider med fordelagtige renter (2%). Vores låneproces er meget hurtig og pålidelig med garantier. For mere information om vores tjenester, besøg os på vores e-mail; { larrybright424@gmail.com } fortæl os venligst, hvor meget lån du har brug for og ønsker varigheden af lånet. Vi håber at høre fra dig. Du kan sende en besked til nedenstående e-mailadresse. { larrybright424@gmail.com

  SvarSlet
 7. Har du brug for et nødlån til at betale af på din gæld eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os på e-mail: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyder lån til interesserede parter til en rimelig rente på 2%. Intervallet er fra 5.000,00 euro til 100.000.000,00 euro

  SvarSlet
 8. Har du brug for et lån? privatlån? Erhvervslån? Julelån Realkreditlån? Landbrugs- og projektfinansiering? Vi tilbyder alle typer lån til 2% rente! Kontakt e-mailadresse:(dakany.endre@gmail.com)

  Har du brug for et lån?

  Do you want to borrow money? If yes, contact us today by email: (dakany.endre@gmail.com)

  SvarSlet
 9. Vil du låne, og du ved ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
  Vil du starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
  Skal du ansøge om et lån af en eller anden grund?
  Mangler du et julelån?

  Dit håb er endelig her, da Elena Nino yder hurtige og pålidelige lån, deres service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger, kontakt venligst via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

  Tak og Gud velsigne
  TILLID
  Ingrid

  SvarSlet
 10. Har du lett etter finansieringsmuligheter for ditt nye boligkjøp, bygging, eiendomslån, refinansiering, gjeldskonsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til fremtiden! Finansiering gjort enkelt hos oss. Kontakt oss da vi tilbyr vår finansielle tjeneste til en lav og rimelig rente på 3 % for lang og kort låneperiode, med 100 % garantilån. Interessert søker bør kontakte oss for videre låneoppkjøpsprosedyrer via: joshuabenloancompany@aol.com

  SvarSlet