tirsdag den 29. november 2016

Jeg tænker på #4

- hvordan jeg nogen sinde skal finde 37 timer i min uge til at arbejde. Hvorfor er det, at man kan have så umådeligt travlt, når man reelt ikke har noget at lave?

- hvorfor man (jeg, igen) går og sukker efter et arbejde. Men i det øjeblik det er her - ja, så panikker man lidt (læs: meget) både over ovennævnte tidsproblematik. Men også over egne evner.

- hvorfor mine unger i år er endt med 5 julekalendre? Det var virkelig ikke meningen.

- hvorfor jeg aldrig får post? Sådan et rigtig gammeldags brev er noget af det bedste. Men det er ligesom aldrig det, der sker mere, når postkassen åbnes. Her er højst et uadresseret brev fra Kræftens Bekæmpelse. Måske jeg selv skulle begynde at skrive breve i hånden igen.

- om jeg må låne (læs: stjæle) noget af Margrethes brevpapir? Hun bruger det jo alligevel ikke. Hvilket er helt synd. Jeg husker tydeligt alle de virkelig mange pennevenner jeg havde, da jeg var hendes alder.

- hvornår vi får sat os ned i samme rum, Steffen og jeg, og får arrangeret de ting, der skal det, her i december. Der er både en (flere) tur i Tivoli, på julemarkeder, afhentning af juletræet i mormors skov, indkøb til julen (som vi holder her hos os selv), julegaveindkøb og måske også en lille egg-nog kom sammen. Nå, men det bliver (heller) ikke idag.

- at man skal skynde sig at tage på Arken inden Bigum-udstillingen stopper. Den er virkelig overraskende god. Og maden i cafeen er helt fantastisk.

- at det er godt jeg ikke kommer oftere i storcentre end jeg gør. Jeg var der med Margrethe i lørdags, hvor hun tømte en HogM - det var vanvittigt hyggeligt. Men forbruget stod os helt op i ørerne, da vi gik. Det er jeg lykkelig forskånet for ellers.

Bigum og Disney mødes

Træt efter kun 2 timer i forbruger-mareridt


8 kommentarer:

 1. Jeg sagde jo, den var god, den café ;-) må snart få set den udstilling også. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja skynd dig derud. Gerda Wegener var også virkrlig godt!

   Slet
 2. Storcentre er forfærdelige!! Gys... Mine børn har også fået for mange kalendre, det kan man muligvis ikke komme udenom... Kan godt forstå du ikke kan overskue de 37 timer på job, det er også VIRKELIG lang tid!....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer faktisk ikke at overskride 3-4 kalendere. Faktisk oftest 3. Men altså. Ungerne selv synes også det er ret mange (gudskelov)

   Slet
 3. Øj den udstilling gad jeg gerne se! Var i Odense og se Brandts Disney udstilling http://venterpaavin.blogspot.dk/2016/11/et-besg-pa-kongeklippen-olympen-og.html - denne ville have været et fedt supplement, tror jeg :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Brandts har ganske ofte fede udstillinger. Jeg er jo fra Odense, så det er min barn- og ungdoms hood.

   Slet
 4. Der var mange kloge tanker. Jeg kan godt forstå du undrer dig over, hvordan du skal finde de 37 timer - men sjovt nok er de der et eller andet sted og du skal nok finde dem, når det bliver nødvendig. Indtil da, prøv at nyde de ekstra 37 timer ;) Jeg kan til 110% følge dig med de brev! Jeg havde selv knapt 20 pennevenner da jeg var ung (yngere) og der lå nærmest altid brev til mig i postkassen. Det er virkelig noget vores egne børn bliver snydt på i den tid de vokser op i med SMS og e-mail. For mig var det ren terapi at lukke mig ind på værelset og skrive brev på smukke brevpapir (som jeg selvfølgelig samlede på). Nostalgi...

  SvarSlet